29.3.2009

Viikot vierivät...

...ja taas ollaan sunnuntaissa. Viikko lähempänä kotiin lähtöä. Jäljellä olisi enää 7 viikkoa ennen kuin matkan loppu häämöttää.

Arki on taas astunut kuvioihin Spring Breakin jälkeen. Kovasti on yritetty opiskella, sillä nytkin on maanantaina taas yksi tentti. Samalla pitäis tehdä yksi online-pistari ja laskea kotitehtäviä. Hommaa piisaa...

Eilen käytiin ekaa kertaa pelaamassa racquetballia! Se on saman tapainen peli, kuin squash. En tiedä oikein mitä eroa noilla lajeilla on, mutta samanlaisella kentällä pelataan, samantapaisin välinein. Oli tosi hauskaa!! Rick ja Chris meitä opetti pelaamaan, kun meistä kumpikaan ei koskaan ole kyseista lajia tai squashia kokeillut! Aluks oli kyllä tosi vaikea pysyä pallon perässä mutta pikku hiljaa sitä tajus hieman enemmän, miten pitää liikkua ja lyödä.

Tänään käytiin sit toista kertaa pelaamassa ja voi hitto et osaakin oikean käden lihakset olla hellänä. :D Tosi hyvää tekee! Tuntuu et hiki tulee vaikket tee mitään. Vaikka kyllähän siel kentällä tulee juostua koko ajan, mutta sitä vaan ei sillain huomaa.

Täällä on tällä hetkellä kevät jo ihan täysillä päällä. Puissa on kukkia, mikä on jännä, sillä yleensähän Suomessa tulee ensin lehdet puihin. Mut täällä tuli kukat ensin ja nyt alkaa pikkuhiljaa pilkottaa hiiren korvat. Lämmintä on ollut, kuluvalla viikolla olis suurimmaks osaks 20 astetta päivisin, vaikka tänään onkin ollut alle 10 astetta.

Ei kommentteja: