13.3.2009

Päivä 7: Seaworld

Seaworldiin ei kauaa hotellilta ajanutkaan. Noin 20 minuutin päästä parkkeerattiin julmetun isolle parkkipaikalle ja käppäiltiin lippuluukulle jonottamaan.

Liput saatuamme katsoimme ensin mihin aikaan showt olivat jotta haluamamme niistä nähtäisiin. Hetken kierreltyämme menimmekin katsomaan ensimmäisenä Merirosvo-merileijona showta joka oli todella hauska!!

Seuraavana vuorossa oli koira ja kissashow, mikä oli todella loistava! Siinä näki, miten hyvin voi eläimen kouluttaa, jos vain haluaa!! Jopa kissat tekivät asioita, joita harvemmin niiden näät tekevän...

Tämän jälkeen hetken taas kierreltyämme menimme katsomaan Shamu Showta, eli miekkavalaiden showta. Se oli jotain ihan sanoin kuvaamatonta... Miten pieni ihminen voi saada niin järjettömän ison eläimen tekemään temppuja, joita teki! Ja aikamoinen keskinäinen kunnioitus saa olla kouluttajan ja eläimen välillä, että niin iso peto päästää ihmisen koskemaan itseään ilman että haukkaa suuhunsa välipalana! Täältä saatiin upeita kuvia!!

Delfiinishow oli myös mieletön! Siinä ei ollut pelkästään delfiinien temppuja vaan upeita akrobatia temppuja höystettynä erilaisilla uimahypyillä! Puvusto ja temput olivat mielettömän hienoja!

Kiertelimme katselemassa myös lähes kaikki muut eläimet mitä alueella oli. Erityisesti ihastuin pitkään putkeen joka kulki akvaarion alla. Oli mahtava olla lähellä putken seinämää ja katsella kaloja, niin kuin itse olisi sisäällä akvaariossa!

Ja melkein päivän kohokohta oli kyllä se hetki, kun pääsin koskettamaan delfiiniä!!! Oli jännän tuntuinen! Ihan kuin märkäpukua tai jotain kumipukua olisi koskenut. :D Upeita eläimiä... kyllä me silti siinä delfiinien altaan vierellä hengailtiinkin varmaan tunti ellei pidempäänkin ennen kuin suostuivat kosketeltaviksi! Mutta maksoi vaivan!

Pitkän ja väsyttävän päivän jälkeen vihdoin 18 aikohin palattiin takaisin hotellille. Huomenna olisi edessä ajomatka takaisin Cookevilleen. Surullista kyllä, joudumme Floridan jättämään taaksemme ja palaamaan kylmään ja pilviseen Cookevilleen.

Floridaan on kyllä päästävä takaisin!! Upeita maisemia ja niin ihanan lämmintä!!

Ei kommentteja: