11.3.2009

Päivä 4. Key West

Heräiltiin siinä 9 aikohin ja mä kävin taas pikaiseen suihkussa. Sit napattiin tarvittavat tavarat mukaan ja lähdettiin hakemaan vettä Walmartista. Sen jälkeen mentiin hakeman Starbucksista aamupalaa mukaan ja lähdettiin ajamaan kohti Key Westiä. Kello oli tässä vaiheessa n. 11:00.

Ajomatka Key Westiin oli todella upea!!! Pitkän saari jonon päässä oleva Key West on keskellä Meksikon lahtea. Sinne pääsee yhtä tietä pitkin joka kulkee välillä ihan pelkkänä siltana keskellä merta. Näköalat olivat aivan mahtavat!!

Key Westin kaupunki ei sinänsä ollut kovin iso. Siellä mentiin suoraan rannalle, sillä haluttiin ottaa aurinkoa. Eka kerta Floridassa oloaikana! Ranta oli ihan mukava. Oli todella rauhallista, ei liikaa ihmisiä. Piti vaan eka etsiä paikka missä vaihtaa uikkarit ja käveltiinkin n. kilometri huoltsikalle. Se oli kiva juttu, sillä nähtiin paljon paikallisia taloja.

Sieltä löytyi ihania pikku taloja rehevine pihoineen. Oli todella paljon palmuja ja muita sen tapaisia kasveja pihoissa ja ne tekivätkin pihoista ihanan varjoisia, ja niissä on varmasti mukava viettää aikaa kun on oikein kuuma, sillä varjossakin lämpöä oli ihan riittävästi.

Pari tuntia rannalla köllittiin ja mentiin vähän uimaankin. Vesi oli todella lämmintä, sillä ranta oli hyvin matala. Johonkin polveen asti taisi olla vettä. Siellä kelluttiin ja istuskeltiin pohjassa ihan vaan itseämme viilentääksemme, sillä ilma oli hyvin hyvin kuuma.

N. 17:00 aikoihin oli jo pakko lähteä takaisin päin, että päästäisiin ”ihmisten” ajoissa perille. Oli hieno ajella takaisin Miamiin päin auringon laskiessa pikku hiljaa selkämme taa.

Käytiin hakemassa pizzat päivälliseksi ja ajettiin hotellille. Mukavasti saimme todeta, että hotellin avain ei toimi ja kävinkin 3 kertaa respassa hakemassa uutta kunnes 3. kerralla respan poika lähti meille ovea avaamaan…

Syötiin ja katellaan vähän telkkua. Tai no, Nelli tais jo simahtaa…

Huomenna vuorossa ensin vähän biitsiä Miami Beachin puolella ja sen jälkeen nokka kohti Orlandoa, jossa pitäis jo illalla olla!

Ei kommentteja: