11.3.2009

Päivä 5: Miami Beach ja matka Orlandoon

Suunnattiin ensimmäisenä aamulla kohti Miami Beachiä. Mentiin South Beachille ottamaan arskaa muutamaks tuntia ennen kuin piti lähteä ajamaan kohti Orlandoa.

Aurinko paistoi ihanasta ja vähän päästiin palamaankin suojakerroin 80 omaavasta aurinkorasvasta huolimatta.

Kuultiin myös hämmästykseksemme ekaa kertaa suomea jenkkilän reissun aikana. Tai onhan me kuultu yhden Cookevillen taksikuskin suusta et "mitä kuuluu" ja Don Fosterin vaimon kanssa juteltu, mutta muuten ei olla kieltä kuultu. Siel kaks poikaa kulki suomea höpöttäen ja me katottiin kuin halpoja makkaroita. Jälkeen päin naurettiin, et näytettiin varmaan idiooteilta niitä tujottaessamme, kun tajuttiin et ne puhuu suomee...

Käytiin vähän kävelemässä Miami Beachin kaupungissa vielä ennen lähtöä kohti Orlandoa. Se on kyllä todellinen pieni bilekapununki kaikkini baareineen ja ravintoloineen! Jos rahaa olisi, niin mikäs siinä, sinne vaan bilettämään! Mut suolaset hinnat pitää kyllä meikäläiset pois niistä baareista.

Clubeihin sisään maksaa joku 20 dollaria ja olut jotain 8 dollaria... Rick joi yhden Mojiton ja se maksoi 25 dollaria... Et ihan kauheesti ei siellä varaa olis bilettää.

Automatka Orlandoon sujui mukavasti. Oltiin perillä ennen auringonlaskua ja päästiin hotellimmee, joka olikin todella positiivinen yllätys Miamin rotanloukun jälkeen! Peti on leveä ja huone viihtyisä. Niin ja nythän meillä on ekaa kertaa nettikin käytössä, et saa vähän laitettua kuvia.

Huomenna ois tarkoitus mennä Kennedy Space Centeriin ja shoppailemaan. Harmi vaan, kun joutuivat perumaan huomiselle suunnitellun miehitetyn avaruus-sukkulan lähetyksen polttoainetankkiin tulleen vuodon takia... Oltais se menty katsomaan. Mut onneks ei keritty vielä ostamaan lippuja siihen.

Ei kommentteja: