14.3.2009

Päivä 8: Orlando - Cookeville ajomatka

Päivästä ei paljon olekkaan kerrottavaa... Aamulla kello 7 starttasimme hotellilta ja kävimme Starbucksilta hakemassa aamupalaa, sillä hotellin aamupalatarjoilu alkoi vasta 8 aikaan.

Syötyämme hieman aloitimme pitkän urakan kohti paikkaa, jota kutsumme kodiksi vielä muutaman viikon...

Ilma oli pilvinen ja sinänsä ajokeli oli ihan mukava. Mutta mitä lähemmäs Cookevilleä tulimme, sitä pilvisemmäksi ja sumuisemmaksi ilma muuttui ja ajaminen muuttui epämukavammaksi, kun tulimme yhdelle osuudelle, jossa tie mutkitteli pienellä vuorella.

Kiitos Garminin kaikki ajomatkat Floridaan ja Floridassa sujuivat hyvin kivuttomasti! Täytyy kyllä sanoa, että parempaa keksintöä ei olekaan matkustajalle... Kävellessäkin näppärä käyttää, ei tarvitse pelata minkään paperikarttojen kanssa. Monet kerrat ois oltu ihan hukassa, jos navigaattoria ei olisi ollut, kun hieman harhaan ajettiin. Sit vaan odotettiin hetki kun Garmin laski reitin uudelleen ja taas jatkettiin uutta reittiä pitkin!

Ja auto oli todella hyvä ja mukava ajettava!! Polttoainetta kulutti melkoisesti mutta muuten oli todella hyvä valinta noin pitkälle reissulle! Selkä ei vihoitellut yhtään, penkki oli todella hyvä ja siinä oli riittävästi säädettävyyttä! Ja oli näppärä ajella Nellin kanssa, kun vaihdettiin kuskia, ei tarvinnut säätää mitään! :D Peilit ja kaikki oli sopivilla kohdilla, kun kerran molemmat ollaan ihan sentilleen saman mittaiset.

Ei kommentteja: