9.3.2009

Päivä 3. Tampan eläintarha ja matka Miamiin

Aamulla taas heräiltiin hyvissä ajoin ja lähdettin kohti Lowry’s Tampa Zoota. Syötiin pikainen aamupalaa eläintarhan parkkipaikalla, eli banaania ja vettä pullosta.

Sisälle puistoon maksoi n. 20 dollaria. Oltais kovasti haluttu lähteä joelle veneilemäänkin, se olisi maksanut n. 10 dollaria lisää, mutta todettiin ettei meillä siihen valitettavasti ole aikaa, kun piti illalla olla jo Miamissa.

Ensimmäisenä kun sisään päästiin ja vähän matkaa oltiin kävelty, tuli vastaan laama taluttajansa kanssa. Pääsin sitä sit vähän halailemaan ja Nelli ottikin kuvan musta sen kanssa. Turkki oli ihan mielettömän pehmeä ja ihana!! Olisin voinut sen ottaa mukaani kotiin… :D

Eläintarha oli todella mielenkiintoinen! Päästiin kävelemän kenguroiden ja wallabien keskelle, silittelemään vuohia… Nähtiin todella läheltä myös kirhaveja!! Ne oli mahtavia!! Kieli ihan sininen ja olivat kovin kiinnostuneita kekseistä, joita niille sai syöttää ostamalla ne automaatista. Me tyydyttiin vaan katsomaan kun muut syötteli, mut silti saatiin muutamia hauskoja kuvia. Komena kokoisia eläimiä!

Päästiin myös lähituntumaan papukaijojen kanssa. Siellä oli iso lintuhäkki, missä linnut lenteli vapaana ja sinne pääsi sisälle. Hauskoja eläimiä mutta todella kova äänisiä! Korviin oikein otti kun kauniisti laulelivat. Siellä sai myös niitä ruokkia, ja linnut lensikin nätisti kädelle istumaan, kun ruokaa oli tarjolla.

Nähtiin myös ylisöpöjä manaatteja! Niille oli eläintarhassa ihan oma sairaalakin.

Pingviinien syöttöhetkikin päästiin todistamaan. Niiden uintia vedessä oli tosi hieno seurata!! Uivat todella nopeasti ja hoitaja kun heitti ruokaa veteen, alkoi aikamoinen molskina.

Joskus 14:00 aikaan piti sitten lähteä jo ajamaan kohti Miamia. Ajomatka meni todella sujuvasti, Interstateilla ei tällä kertaa ollut isompia hidasteita. Ekaa kertaa jouduttiin ajamaan tietullienkin läpi, joten tuli sekin käytäntö sitten tutuksi.

Illalla joskus 19:00 aikaan oltiin vihdoin Miamissa ja hotellilla. Hotelli osoittautui hieman erilaiseksi näin nätisti sanottuna, kuin odotettiin. No, okei, sen saa mitä tilaa, jos otat halvimman mahdollisen, et mitään kovin hääviä saa… Oli sentään puhtaat lakanat ja huone oli tosi tilava. Suihkukin toimi joten sinänsä ei valittamista.

Poikien kanssa siinä tekstailtiin ja käytiin eka syömässä ja sen jälkeen lähdettiin heitä moikkaamaan Miami Beachin puolelle. Oli tosi mielenkiintoista päästä sinne, sillä siellä on paljon baareja ja sitä kautta myös nuoria! Mentiin istuskelemaan yhteen baariin kadun varrella ja kyllä meillä taas oli hauskaa! Oli tosi mukava nähdä Sveniä, Chrisiä ja Rickiä, sekä Svenin ja Chrisin kavereita Dimitriä ja Peteriä!

Myöhään yöllä sit lähdettiinkin takaisin hotellille. Aamulla oli taas aika lähteä uusiin seikkailuihin…

Ei kommentteja: