7.2.2009

Road trippiä

Eilen vuokrattiin porukalla taas auto, jotta päästään viikonloppuna kulkuun! Saatiin jälleen kerran Dodge Charger, joka meillä parisen viikkoa sitten oli. Siihen tykästyttiin, ja kun kerran myyjä sitä tarjos, heti naama virneessä se otettiin vastaan.

Tänään lähdettiin sitten aamusella ensin käymään Burgess Fallsilla, joka on siis osavaltion puisto, jossa on upeat vesiputoukset. Ajomatkaa sinne ei ollut kuin noin puolisen tuntia, mutta siellä vierähtikin tovi, jos toinenkin, kun patikoitiin metsässä polkua pitkin putouksille!

Ilma oli suosiollinen +20 celcius astetta!! Aurinkoisessa ilmassa oli hyvin mukava kävellä luonnossa ja katsella sen ihmeellisyyksiä... Kuvia tuli otettuakin jonkin verran, sillä paikka oli aivan upea!!

Putouksilta suunnattiin kohti Lebanonia, koska Rick halusi ostaa itselleen siellä olevasta nahka outlet-myymälästä stetsonin. Sinne asti kun päästiin, jokaisen naama veti väkisinkin hymyyn. Olimme olettaneet, että olemme menossa vain yhteen kauppaan, jossa myydään nahkatuotteita. Mutta paikka osoittautuikin outlet-malliksi, eli paikka oli täynnä merkkivaatteiden outlet myymälöitä. Tommy Hilfigeriä, Ralph Laurenia, GAPia... kaikkea löytyi!! Pojatkin innostuivat shoppailemaan ja löysivätkin mukavan pinon vaatteita itselleen. Taisimme Nellin kanssa jäädä vähemmälle tällä kertaa. :D

Sitten ajeltiinkin pitkän päivän uuvuttamina takaisin Cookevilleen ja mentiin Cosmosiin kunnon pihviaterialle. Hullulle tuntui maksaa 20 dollaria 2 ihmisen 150 grammaisista naudanpihveistä juomien kanssa... :D Ja pihvi oli varmasti yksi elämäni parhaista, niin mureaa ja mehukasta!

Sieltä suunnattiinkin kampukselle. Mun ja Nellin piti lähteä käymään vielä Walmartissa ihan kahdestaan, et mä pääsen harjottelemaan tota autolla ajoa täällä Jenkeissä. Kyllä kieltämättä vähän iski jännäkakkaa housuun, kun Sven ja Chris lähtivätkin mukaan ja jouduin ajamaan koko porukan Walmartiin. Täällä liikenne järjestelyt on melkolailla erilaiset, kuin Suomessa ja ajotyyli myöskin hyvin erilainen.

Hyvin selvittiin ja mukava oli tollasta "pikkuautoa" saada ajaa. :D Lykkäsin jo kovasti Svenille avaimia mut tää sano et kotiin ei päästä, jos sä et aja... Huomas vissiin et mä hermoilin ja pisti uudestaan ajamaan, et pääsen turhasta hermoilustani. Takaisin päin matka menikin mukavammin, kun rupesin rentoutumaan.

Kateltiin vielä Dunhamin dvd Spark of Insanity ja sen jälkeen olikin aika vetäytyä nukkumaan. Huomen aamulla lähtö kello 08:00 kohti Gatlinburgia!!

PS: Tuleepa nyt sitten koettua ensimmäinen flunssakin täällä, tällä hetkellä mä olen ihan tukossa kurkku karheana ja Nellikin tossa valitteli nenän tuntuvan sille, et flunssa iskee...

3 kommenttia:

Jaja kirjoitti...

Voi, että kun mä haluaisin NIIIIIN paljon olla siellä Outleteissä ja ihan missä vaan! Meinaatteko mennä Floridaan tms. kattoon rantameininkiä? Vaihetaanks, mee sä Milla Prahaan mun puolesta! ;)

Jansku

Mimma kirjoitti...

Spring Breakilla nokka suunnataan kohti Floridaa! Tarkkaa reittiä vielä ei tiedetä, missä päin Floridaa aiotaan viilettää!

Mä en kyllä ihan kovin herkästi lähtis Jenkkilää vaihtamaan Prahaan... Täällä on aivan mahtava olla! :D

Jaja kirjoitti...

Uskon! Sping Break Floridassa...kuuluu asiaan! =D Kuulostaa ja näyttää kyllä aivan ihanalta...mä elän hengessä mukana ja haaveilen itte jenkkilän reissusta! Hehe..