26.1.2009

Nashville

25.01.2009 aamulla noin puoli 10 lähdettiin ajelemaan kohti Nashvilleä. Pojat (Sven ja Chris Belgiasta ja Rick Hollannista) tulivat hakemaan meidät tosta kämpän edestä ja ajeltiin rauhassa noin tunnin matka. Matkalla pysättiin kerran tankkaamaan ja bensan hinnasta riittikin naurettavaa loppumatkaksi...

Perille Nashvillen downtowniin löydettiin todella helposti ja saatiin auto parkkiin. Lähdettiin jalkaisin katselemaan, miltä kaupunki näyttää. Olin kuvitellut kaupunkia isommaksi, kuin se oikeasti on.

Aloitettiin kierros turisti-infosta kartan haulla, mikä oli viisas veto. Samalla saatiin vähän vinkkiä, missä kannattaa käydä.

Ensin päätettiin kuitenkin lähteä syömään ja päädyttiin Broadwayn päässä olevaan BigRiver ravintolaan. Ja ruoka ja juoma siellä oli todella hyvää!! Mä päädyin ihan broilerin rintafileeseen ja perunamuusiin, Nelli otti pizzaa ja molemmat maistettiin kyseisessä ravintolassa valmistettua mansikkalimua. Nam!! Pizza oli erityisen hyvää, vaikkei mun ruuassanikaan ollut valittamista.

Sieltä suunnattiin sitten Sommet Centeriin, jossa turisti info oli. Piti mennä sinne katselemaan jotain näyttelyjä tms, mutta siellä olikin sirkus tänä viikonloppuna. Jätettiin se väliin ja mentiin Country Music Hall of Fameen. Se olikin mukava paikka!! Siellä oli country-musiikin museo, joka oli erittäin mielenkiintoinen.

Kun koko näyttely oli kierettyä läpi, lähdettiin kävelemään ja katselemaan kaupunkia. Käytiin yhdessä irkkubaarissa hetki lämmittelemässä sillä ilma oli todella kylmä. Ja sieltä sitten jatkettiin pikku kaupunki turneetamme.

Kello alkoi olla jo melko paljon ja kylmä ilma sai yhden jos toisenkin haluamaan takaisin lämpimään autoon. Niinpä suunnattiin nokka takaisin kohti Cookevilleä.

Walmartin ja Wendy'sin kautta takaisin kampukselle ja eipä siinä kauaa jaksettu hereillä olla, kun mentiin jo nukkumaan. Viikonloppu oli ollut yllättävänkin raskas!

Ei kommentteja: