28.1.2009

Cosmos


Juuri palailtiin kotiin Cosmosista!

Cosmopolitan Grill on siis paikallinen kuppila, josta saa (kuulemma) parhaita chicken wingsejä tällä alueella! Ja kyllä ne mahtavalle maistuukin!!

Ollaan nyt kaikkina keskiviikkoina, mitä täällä ollaan oltu, käyty Cosmosissa! Juotu pitcher tai kaksi olutta (pitcher on siis tämä leffoista kuuluisa kaljakannu), 8 mietoa kanansiipeä ranch-kastikkeella ja perunankuorien kera niin NAM!!

Pitcher tosiaan on monien jenkkileffoissa näkemä olut kannu. Sen voi jakaa ihan just niin monen ihmisen kanssa, kuin haluaa. Siitä tulee about 4-5 lasillista. Hintaa pitcherillä Comosissa on $6, eli ei paljon mittään. Comosissa draft-oluita, eli hanasta lasketavia, ei niin kovin montaa ole. Budweiseriä, Killiansia ja Milleriä löytyy varmuudella. Muista en tiedä. Ja kaikki muut paitsi Killians, ovat light-oluita... Jännä juttu sinäsnä, mut vaikka luulis, niin pitcheristä olut ei maistu laimeelle lopussa! Hiilihappoa kyllä löytyy ihan loppu kannustakin asti, vaikka aina luulo yleensä on se, että lopussa olut maistuu pahalle.

Chicken wingsit, eli kanansiivet siis on taikinassa dipattuja ja uppopaistettuja kananpaloja, jotka maistuu aivan taivaalliselle!!! Ne ovat melko tulisia, sillä uppopaiston jälkeen ne joko dipataan kastikkeessa, tai päälle kaadetaan kastiketta (en oo varma kuinka tehdään). Tulisuus vaihtoehtoja on useita. Mild (mieto), Medium, Hot (tulinen) ja Cosmos (erittäin tulinen...)Me Nellin kanssa otetaan mietoja siipiä aina ranch-kastikkeen kanssa, ja ne on niiin hyviä!! Mietokin on vähän suussa poltteleva, joten riittää hyvin meille!!

Perunankuoret ei oo ihan sitä, mitä luulisi. Ne on todellisuudessa halkaistuja perunoita, joista on hieman koverrettu pois. Kolo on täytetty pekonilla, juustolla, kermaviilillä/creme fraichellä ja päällä on vähän sipulia. Tämä koko juttu dipattuna grillikastikkeeseen.. yhdistelmä on taivaallista.

Tästä on nyt kaikkien näiden 2,5 viikon aikana muodostunut meille jo tapa, ja addiktio. :D Sunnuntaina mennään mahdollisesti SuperBowlia sinne katsomaan!! Henkilökunta on todella ystävällistä ja mukavaa ja siellä on mahdottoman hyvä olla!! Saa rauhassa syödä ja juoda, korkeintaa käyvät kysymässä, tarvitaanko lisää juotavaa ja syötävää!

Jos joku liikkuu joskus Tennesseessä ja tällä suunnalla, ottakaa ihmeessä suunnaksi Cosmopolitan Grill!!

Ei kommentteja: