10.5.2009

Hei hei Cookeville, Nashville odottaa!

Tänään aamulla heräiltiin ja pakkailtiin loput tavarat. Joskus siinä 12 aikoihin ruvettiin raahaamaan tavaroita kohti alakertaa. Siinä olikin aikamoinen homma. sillä tavaraa oli PALJON! En saanut enää matkalaukkua kiinni, kun laitoin sinne lakanat sängystä... Ne oli pakko siirtää Nellin matkalaukkuun... :D Toivonmukaan painorajat ei pauku...
Kun vihdoin oltiin saatu huone tyhjäksi ja tavarat alakertaan, käytiin viemässä avaimet takaisin ja kirjauduttiin ulos asuntolasta. Haikealle tuntui jättää Crawford Hall taakse ja astella viimeistä kertaa ulos ovista... Viimeiset kuvat Quadranglestä ja jäimme odottelemaan Joshia, joka meidät Nashvilleen toi.Chrysler Malibu on aikamoinen tilaihme, sillä saatiin sinne meidän kaikki tavarat, ja vielä Nellikin mahtui istumaan takapenkille ilman ongelmia! :P Olin aivan satavarma, ettei ikinä tavarat mahdu siihen autoon, mutta kyllä vain mahtui!

Ajomatka Nashvilleen meni mukavasti jutustellessa ja ihmisten autoja ihmetellessä...Sellasia viritelmiä kyllä täällä tulee vastaan että huh huh... Niin laitonta olisi Suomessa ajella autolla, jossa ei ole konepeltiä jne...Haettiin ihan ensimmäisenä hotelli ja käytiin kysymässä, voidaanko chekata itsemme jo sisälle etuajassa, kello nimittäin oli vasta 2 ja Jenkeissä check in aika on yleensä 3. Eivät pystyneet antamaan meille vielä avaimia niinpä lähdettiin etsimään ruokapaikkaa.

Samalla tuli tehtyä pieni sightseeing kierros keskustassa, kun Josh ei muistanut missä Joe's Crab House oli, koska hän halus meidät sinne viedä. Oltiin nimittäin puhuttu että kunnon kalaruokaa on ikävä. Löydettiin se lopulta ja paikka näytti todella mukavalle!! Sisustus oli meriaiheinen ja paikka oli mielettömän viihtyisä!

Ruoka oli aivan mahtavaa!! Söin leivitettyjä katkarapuja ja ranskalaisia slawn kanssa ja Nelli söi tilapiaa riisillä. Sekin maistui mahtavalle. Jälkkäriks vielä vähän suklaapiirakkaa jäätelöllä ja taas oltiin kuin uusia ihmisiä!! :)

Sitten tultiinkin takaisin hotellille ja sanottiin heipat Joshille! Oli tosi kiva että hän viitsi lähteä meitä kuskaamaan, eikä meinannut millään antaa maksaa kyydistä... Taksi olisi maksanut 160 dollaria joten olisimme hänelle ihan mielellämme maksaneet. Mutta maksettiin sitten ravintolassa ruoka hälle, vaikka siitäkin kitisi, että hän maksaa ihan ite. :D

Jäätiin loppu illaksi hotellille rötväilemään ja katselemaan telkkaria. Ah, miten ihanaa saada maata kunnon sängyssä!! Ja ihanaa, kun ei ole kiire mihinkään eikä pakko ole tehdä yhtään mitään...
Huomenna aamupalan jälkeen tutustumaan Nashville Downtowniin, jonne täältä hotellilta on n. 15 min kävelymatka. Hotelli on ihan LP areenan vieressä, eli ihan keskustassa ollaan.

Ei kommentteja: