6.5.2009

1 jäljellä!

Enää yksi final jäljellä!! Sit olis toinen kouluvuosi käyty läpi! Tämän päiväinen tentti vaikutti menevän ihan mukavasti, lopputulos jäänee nähtäväksi!

Yksi kurssi on varma hylätty, just tarkistin tuolta koulun nettisivuilta ja F näytti tulevan arvosanaksi, eli Failed. Se oli kyllä jo etukäteen tiedossakin. Parhaamme yritettiin, mutta ei vaan asia mennyt jakeluun opettajan opetustyylillä. Toivon mukaan muista päästään läpi!!

Oltiin myös tänään tyttöjen kanssa kahvilla! Ei montaa kertaa olla käyty heidän kanssaan missään, mut oli todella mukava tänään käydä Sweet Sallies kahvilassa maistamassa cupcakeja (muffinseja) ja juoda kupponen kahvia ja rupatella. Vähän oli fiilis kyllä että ollaan ihan eri maailmasta, sillä he kaikki opiskelivat liketaloutta ja/tai kieliä, eli vähän erialan ihmisiä kuin me kaksi. Mutta silti oli kovin mukavaa!

Käytiin vielä jälkeen päin syömässä Great Harvest Bread nimisessä paikassa leivät ennen kotiin tuloa ja vitsit että ne leivät osaa olla hyviä... Kerran aiemmin ollaan käyty ja on aivan ihana paikka! Leipä on kunnon leipää, aina tuoretta ja ihanaa!

Pian pitäiskin sitten lähteä viimeistä kertaa Cosmosiin syömään. Huomenna olis jäähyväisateria koulun puolesta. Kunpa sais pidettyä itsensä kasassa, ettei kauheasti rupeis itkeskelemään... Illalla mennää vielä tyttöjen kanssa juhliman Finalsien loppumista ja koulun päättymistä!

Ei kommentteja: