12.4.2009

Tänään käytiin Tessin, erään asuntolassamme asuvan tytön kanssa, Fall Creek Fallsilla vaeltelemassa. Lähdettiin n. 9 aikaan aamulla ajelmaan, ja perillä oltiin reilu tunti myöhemmin.

Pysätiin Nature Centeriin katsomaan löytyisikö reittikarttaa ja käytiin katsomassa siinä vieressä olevat putoukset ennen kuin lähdimme kävelemään kohti Fall Creek Fallsia. Ensin mentiin yli riippusiltaa pitkin ja sit patikoitiin metsässä.

Siellä oli hirmu mukava kävellä. Ilma oli raikas eikä satanut vettä vaikka olikin pilvistä. Juteltiin ja räpsittiin kuvia. Pian alkoikin putousten humina jo kuulua. Ensin pysättiin katsomassa putousten yläpuolella ja siitä jatkettiin reittiä pitkin matkaa niin että päästiin kävelemään putousten alle.

Mahtavan näköisiä!! Alaspäin mentiin todella kivikkoista polkua pitkin, joten ylösnousu sujui helpommin. Sama metsä reitti takaisin luontokeskukselle ja seuraavaksi mentiinkin vaijerireittiä pienempi putousten alapäähän. Rinne oli todella jyrkkä ja kaapelissa roikkuen mentiin alas. Oli kyllä kaiken vaivan arvoinen mennä sinne, putoukset olivat mahtavat. Eivät kovin korkeat, mutta silti oli mukava päästä sinne ala päähän katsomaan miltä ne oiken näyttivät.

Ja taas sama mukava kaapelireitti kiivettiin ylös, se sujuikin näppärämmin kuin alaspäin meno... Sai vaan napata kiinni kivestä ja vetää itseä ylöspäin jaloilla auttaen.

Mentiin vielä hetkeks kävelemään metsään ennen kuin ajeltiin takaisin Cookevilleen. Sen verran raskas päivä oli että mä sammahdin heti autoon päästyäni hetkeks... :D

Ei kommentteja: